بایگانی دسته: درگاه تک پرداخت

تغذیه در ماه رمضان

تغـذیه مناسب در ماه مبارک رمضان

 روش صحیــح تغذیه در ماه رمضان یکی از موارد مهمی اســت که لازم   اســت مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی و یا عصبی جلوگیری شــود. در غیر اینصورت ممکن اســت عوارضی حاصل شود که یا روزه گرفتن را عامل آنها محســوب کنند و یا اثرات آن باعث عدم تداوم روزه گرفتن گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات کاربران درگاه پرداخت ePayBank.ir ، با استفاده از نکات بیان شده تغذیه ای زیر میتوانید سلامت خود را با یاری خدا در ایام ماه مبارک رمضان تضمین نمایید.

 بطــور کلی چهار فاکتور در تغذیه در مــاه رمضان باید مورد توجه قرار گیرد که عبارت اند از:

ادامه‌ی خواندن

نظام بانکی در حوزه زیر ساخت تدوین می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی:
نقشه راه 1400 نظام بانکی در حوزه زیر ساخت تدوین می‌شود
بانک مرکزی با توجه به این مهم، طرح نقشه راه 1400 نظام بانکی را در حوزه فن آوری و زیرساخت های بانکی در دستور کار دارد که چند ویژگی راهبردی دارد.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: بانک مرکزی با توجه به این مهم، طرح نقشه راه 1400 نظام بانکی را در حوزه فن آوری و زیرساخت های بانکی در دستور کار دارد که چند ویژگی راهبردی دارد.

به گزاارش خبرنگار ایلنا، ولی‌الله سیف در سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اشاره به روند افزایشی حجم تراکنش‌ها در شبکه‌های بانکی افزود: نظام بانکی ناگزیر از مدیریت بهتر ترافیک شبکه‌هاست.

گفت: از جمله ویژگی‌های راهبردی این طرح مدنظر قرار گرفتن همه ابعاد فن‌آوری با در نظر گرفتن اثر آن بر کسب و کار بانکی و استانداردسازی جهانی و همچنین به روز بودن طرح نقشه راه پس از بحران مالی 2008 میلادی در وضع مطلوب کسب و کار است.

سیف افزود: این نقشه راه تصویری از وضع موجود و مطلوب بانکداری و بانک مرکزی را ارائه می‌کند و مسیر نیل به راه مطلوب را روشن می‌سازد.

وی سیاست‌های پولی، نظارت بانکی و نظام‌های پرداخت و تسویه را سه وظیفه اصلی در مباحث نوین بانکداری بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: بر این اساس بانک مرکزی به بانکداری الکترونیکی به عنوان یکی از وظایف اساسی خود توجه ویژه دارد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: همراهی و همکاری بانک‌ها رشد کمی و کیفی خدمات بانکی را فراهم کرده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال 20 میلیارد تراکنش در شبکه‌های برخط بانکی مدیریت شود.

وی گفت: البته بخش قابل توجهی از خدمات تراکنش مانند خدمات برداشت مستقیم را می‌توان به صورت برون‌سپاری مدیریت کرد.

سیف با اشاره به یکساله شدن شبکه واحد پرداخت کارتی کشور (شاپرک) افزود: این طرح با زمان بندی فشرده و با موفقیت اجرایی شده است زیرا خلق پول از محل تسویه آنی و استانداردسازی و ایمن سازی شبکه پرداخت دو دغدغه اصلی ما بود و البته در مرحله بعدی شاهد ساماندهی وضع تعدد پایانه‌ها و پایان اتلاف منابع کشور در این زمینه خواهیم بود.

وی گفت: همچنین سامانه اعتبارات اسنادی ریالی نخستین سامانه‌ای است که به صورت سیستمی در این زیرساخت عملیاتی شده است، البته تکمیل زیرساخت های تسویه و پرداخت در مراحل بعدی قرار دارد.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: هم اکنون کاربرد پول الکترونیکی در کشور جان تازه‌ای گرفته است و کیف پول الکترونیکی، زیر ساخت لازم را برای پوشش پرداخت‌های خرد فراهم کرده است.

سیف گفت: امنیت در بانکداری الکترونیک با توجه به اهمیت حیاتی آن باید در تک تک فعالیت ها و طرح ها مدنظر باشد و در این باره مرکز کنترل امنیت شبکه، ساختار مدیریتی لازم را برای امنیت در نظام بانکی فراهم می‌کند.

سیف با اشاره به حضور دو دهه‌ای فن‌آوری در بانکداری گفت: باید اختلاف را در عملکرد بهینه و آنچه در نظام بانکی می‌گذرد بررسی کنیم و شکاف های موجود برطرف شود.

ادامه‌ی خواندن

  • پرداخت قبض تامین اجتماعی از طریق اینترنت (22)
  • پرداخت قبض تامین اجتماعی بانک ملت (22)

نکات امنیتی در خصوص استفاده از دستگاه خودپرداز

نکات مهم امنیتی در مورد استفاده از دستگاه خودپرداز

ضروریست در تمامی مراحل انجام تراکنش، به پیام های نمایشگر خودپرداز دقت کرده و تا پایان مراحل دریافت کارت، پول و رسید، خود پرداز را ترک نفرمایید.

– رمز کارت خود را به گونه ای وارد نمائید که دیگران قادر به مشاهده آن نباشند.

-از نوشتن رمز عبور خود بر روی جلد کارت یا نگهداری آن به همراه کارت و همچنین ذخیره بر روی حافظه تلفن همراه و … خودداری فرمایید.

– از انتخاب رمزهای ساده و همچنین رمزهای قابل حدس زدن مانند سال تولد، شماره شناسنامه، شماره تلفن و … خودداری فرمائید و ترجیحا رمز خود را بصورت دوره ای تغییر دهید.

– از یک رمز برای تمامی حسابهای بانکی خود استفاده نکنید.

-رمز کارت شما به مثابه امضاء شماست. لذا از افشا نمودن رمز خود نزد دیگران جدا خودداری فرمایید.

-درصورتیکه فردی از رمز کارت شما مطلع گردید در اسرع وقت ممکن نسبت به تغییر رمز اقدام نمایید.

– جهت واریز وجه نیازی به ارایه رمز اصلی، رمز دوم ، تاریخ انقضای کارت و کد اعتبارسنجی کارت به فرد واریز کننده نبوده و عملیات واریز صرفا با اطلاع واریز کننده از شماره کارت شما میسر می باشد.

– از آنجائیکه انتخاب گزینه زبان انگلیسی یا شیوه واریز وجه و نوع حساب فرد واریز کننده هیچگونه ارتباطی ندارد، در صورت عدم تسلط به زبان انگلیسی، به هیچ عنوان از این گزینه استفاده نکنید.

-کارت خود را حتی برای مدت زمان کوتاه ( هنگام خرید از پایانه های موجود در فروشگاه ها و … ) در اختیار دیگران قرار ندهید.

– در صورت اطمینان از برقراری تماس یا ارسال پیامک از سوی افراد کلاهبردار، بدون ایجاد حساسیت در فرد، مراتب را سریعا به دفاتر حراست بانک فرضا صادرات ایران و سایر مراجع گزارش نمایید.

-به درخواستهای مالی شامل انتقال وجه و … که از سوی افراد ناشناس ارایه می شود عجولانه و بدون تحقیق پاسخ ندهید و تا زمانی که از هویت و صلاحیت درخواست مطمئن نیستید اقدام به واریز نکنید.

– از پذیرش درخواست افراد ناشناس مبنی بر دریافت پول از دستگاه خود پرداز در قبال انتقال وجه به حساب شما، خودداری کنید.

-پیشنهاد افراد مشکوک را برای کمک و راهنمایی نپذیرید.

– در هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز از عدم نصب هرگونه قطعات اضافی و مشکوک بر روی دستگاه اطمینان حاصل نموده و در صورت مواجه شدن با اینگونه موارد مراتب را سریعا به دفاتر بانک مربوطه یا مراجع انتظطامی گزارش دهید.

  • پرداخت اینترنتی مبین نت (70)
  • میهن پال (37)
  • پارس لاین (32)
  • درگاه پی پال (21)
  • درگاه پرداخت پی پال (18)
  • پرداخت پی پال (18)