بایگانی ماهیانه: ژانویه 2014

آدرس جدید وب سرویس های درگاه پرداخت اینترنتی شرکت به پرداخت ملت

شرح تغییرات مورد نیاز پذیرندگان برای انتقال به سرور جدید دروازه پرداخت به پرداخت ملت

با توجه به راه اندازی سامانه شاپرک در سطح کشور و انجام کلیه تراکنشهای اینترنتی از طریق این سامانه، شرکت به پرداخت ملت اقدام به راه اندازی سرور جدید خود منطبق بر الزامات شاپرک نموده است. از این رو، فرایند مهاجرت به این سرور، نیازمند اندک تغییراتی از جانب پذیرندگان می باشد.

این تغییرات شامل اصلاح دو آدرس URL به شرح زیر می باشد:

1)    همانگونه که مستحضرید، ارتباط بین سرور پذیرندگان و سامانه پرداخت اینترنتی به پرداخت ملت از طریق فراخوانی متدهای ارایه شده در سرور به پرداخت میسر می باشد. این متدها شامل bpPayRequest، bpVerifyRequest، bpSettleRequest و … می باشند که هم اکنون از طریق آدرس  https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl قابل دسترسی می باشند، در سرور جدید دسترسی به این توابع از طریق آدرس https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl میسر می باشند. لذا این آدرس در پیاده سازی جدید پذیرندگان می بایست اصلاح گردد.

2)    در فراخوانی توابع bpPayRequest،bpDynamicPayRequestو bpCumulativeDynamicPayRequest در صورتیکه صحت اعتبار پذیرنده توسط بانک تایید شود، کد یکتایی برای او صادر و ارسال می گردد. مقدار بازگشتی یک رشته است که از دو قسمت به شکل زیر تشکیل شده است:

0, AF82041a2Bf8989c7fF9

در پیاده سازی فعلی، در صورت بازگشت مقدار صفر در قسمت اول، پارامتر RefID تولید شده از طریق متد Post برای آدرس Uhttps://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat ارسال می گردد.

در پیاده سازی جدید این پارامتر می بایست به آدرس https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat ارسال گردد.

این تغییر برای تابع bpBillPayRequest نیز به شرح زیر می بایست اصلاح گردد.

آدرس در پیاده سازی فعلی:

https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat

https://pgws.bpm.bankmellat.ir/bpgwchannel/billstartpay.mellat

به آدرس در پیاده سازی جدید:

https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat

https://bpm.shaparak.ir/bpgwchannel/billstartpay.mellat

در صورتیکه میخواهید برای سایت خویش درگاه پرداخت بانک ملت را داشته باشید کافیست در سایت درگاه پرداخت ePayBank.ir عضویت داشته باشید و خدمات مورد نیاز خود را با ما مطرح نمایید تا در اسرع وقت ممکن برای شما ارایه و انجام پذیرد.

موفق باشید

درگاه پرداخت ادامه‌ی خواندن

  • https://bpm shaparak ir/pgwchannel/startpay mellat (84)
  • سیستم شاپرک (66)
  • ://bpm shaparak ir/pgwchannel/startpay mellat (34)
  • شاپرک بانک مرکزی (20)
  • www bpm shaparak ir (20)
  • www bpm shaparak ir/pgwchannel/startpay mellat (19)
  • bpm shaparak ir/pgwchannel/startpay mellat (18)
  • ???????? ??????? ????? (16)
  • بانک ملت شاپرک (15)
  • پرداخت قبض ملت (15)

الزامات شاپرک برای پذیرندگان درگاه پرداخت اینترنتی

الزامات شاپرک برای پذیرندگان درگاه پرداخت اینترنتی

با توجه به زمان بندی انجام شده و در راستای یکپارچه سازی پرداخت های اینترنتی پس از اتمام فاز نخست و دستیابی به حداقل های مورد نیاز فنی و امنیتی در حوزه پرداخت های اینترنتی ضروری است برنامه ریزی مناسبی جهت برآورده ساختن موارد ذیل در رابطه با پذیرندگان اینترنتی تا پایان دوران گذار ( پایان سال 1392 ) انجام گیرد.

  1. اخذ نماد اعتماد یا نماد اطمینان: کلیه پذیرندگان اینترنتی بایستی نماد اطمینان یا همان نماد اعتماد از مرکز توسعه تجارت الکترونیک دریافت نموده باشند. پذیرندگانی که تاکنون موفق به کسب نماد نگردیده اند بایستی تا 15 بهمن 1392 اقدام به ثبت نام در این مرکز و ارایه شناسه مرتبط نمایند.
  2. اصلاح قراردادها و تکمیل مدارک : کلیه پذیرندگان من الجمله پذیرندگان اینترنتی با شرکت ارایه دهنده خدمات پرداخت همچون ePayBank.ir قرارداد داشته باشند در این قراردادها بایستی مواردی که در مستندات اشاره گردیده لحاظ شده باشد همچنین تکمیل و اخذ مدارک هویتی و تجاری و … طبق مستندات مصوب از پذیرندگان انجام شود.
  3. اصلاح شکل ظاهری سایت پذیرنده با فروشگاه اینترنتی : بایستی پذیرندگان در استفاده از نمادها و لوگوها دقت کافی بعمل آورند. استفاده از نام و لوگوی شاپرک فقط در محلی که خریدار یا دارنده کارت جهت پرداخت هدایت می گردد مجاز خواهد بود. استفاده از لوگوی شاپرک به عناوین دیگر در سایت پذیرنده ممنوع خواهد بود. همچنین در روال خرید و پرداخت، خریدار حق انتخاب شرکت ارایه دهنده خدمات پرداخت را نداشته و تنها در صفحه پرداخت نام و لوگوی شرکت به همراه اطلاعات تماس قابل مشاهده خواهد بود. با توجه به انتخاب درگاه توسط پذیرنده و در پس زمینه، نیازی به استفاده از بیش از دو درگاه وجود ندارد.
  4. اعمال تغییرات فنی و آدرس صفحه پرداخت در سایت پذیرنده : مستندات فنی جدید بایستی در اختیار پذیرندگان قرار گرفته تا با راهنمایی و هدایت شرکت ها حداکثر تا پایان دوران گذار کلیه تغییرات اعمال گردد. شرکت ها موظف هستند به صورت هفتگی فهرست پذیرندگانی که تغییرات فنی در سایت آنها اعمال گردیده را اعلام نمایند.

موفق و پایدار باشید

درگاه پرداخت

ادامه‌ی خواندن

  • الزامات شاپرک (10)

سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت

اختتامیه سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت

۱۸ دی ۱۳۹۲
مراسم اختتامیه سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با حضور رییس کل بانک مرکزی و صاحبنظران حوزه نظام های پرداخت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، فرهاد نیلی دبیر سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با بیان اینکه روزی که برنامه ریزی این همایش را در سال 89 انجام دادیم، انتظار نداشتیم به این سطح مشارکت و کیفیت در برگزاری برسد گفت: این همایش با هم‏نشینی و تبادل افکار فعالان مرتبط شروع شد و اینک به یک رخداد ماندگار در صنعت بانکداری تبدیل شده است.
وی ضمن تشکر از همکاران، سخنرانان، ارائه دهندگان مقالات علمی، شرکت کنندگان و مدرسان این همایش ، با اشاره به جشنواره دکتر نوربخش اظهار داشت: امسال 18 بانک در این جشنواره شرکت کردند. ‌این جشنواره امروزه به برند ارزیابی محصولات نوین بانکی تبدیل شده است.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به اینکه تجربه برگزاری همایش و نمایشگاه بسیار موفق بود، گفت: هم اکنون نتایج علمی همایش در معرض دید عموم قرار دارد.
همچنین در مراسم اختتامیه سومین جشنواره مرحوم دکتر نوربخش خبر راه اندازی سامانه آریا توسط دبیرکل بانک مرکزی اعلام شد.
سید محمود احمدی ، دبیر کل بانک مرکزی در توضیح مختصری در این خصوص اعلام کرد: سامانه تسویه ناخالص آنی(ساتنا) سیستمی زیرساختی در نظام بانکی می‏باشد که تسویه مبادلات بین بانکی، دستور پرداخت‏های مشتری به مشتری، تسویه اسناد پوششی و پرداخت‏های بانک به بانک را به عهده دارد.
وی در ادامه گفت: سامانه ساتنا از سال 86 در کشور راه‏اندازی گردید. نرم افزار مورد استفاده در آن زمان از یک شرکت خارجی تهیه شد. اما از حدود یک سال و نیم پیش به دلیل اعمال تحریم‏ها، پشتیبانی شرکت فروشنده از این محصول قطع شد و سیستم بانکی را با چالش و دغدغه‏ای جدی مواجه ساخت. به همین دلیل بازنویسی و بومی‏سازی این سامانه در دستور کار بانک مرکزی و حوزه‏های مرتبط قرار گرفت و سرانجام این سامانه پس از بازنویسی و انجام کلیه تست‏ها توسط بانک مرکزی و رفع تمامی مشکلات موجود در روز شانزدهم آذرماه سال جاری به بهره‏برداری کامل رسیده بدون هیچ مشکلی کار کرد و رسماً جایگزین محصول شرکت خارجی گردید و با این اتفاق، جمهوری اسلامی ایران در زمره کشورهای تولید سامانه های ملی بانکی قرار گرفت.
وی ادامه داد: امیدوارم این نقطه آغاز تولید و حتی صدور سامانه های ملی بانکی به کشورهای منطقه باشد و در این زمینه به نقطه مطلوبی در منطقه برسیم.
دبیرکل بانک عنوان کرد امیدواریم به فضل الهی و همت نسل جوان و متخصص در کشور بازنویسی سامانه‏های پایا و تابا و همچنین تولید سامانه استعلام مشخصات شبا و سامانه مدیریت پیام‏ها نیز نهایی شده و مانند پروژه ساتنا با موفقیت به سرانجام برسد.
دبیرکل بانک اظهار امیدواری کرد که با تلاش بیش از پیش مجموعه بانکی کشور، تکالیف و مطالباتی که توسط رئیس کل محترم بانک به عنوان بالاترین مقام پولی و بانکی کشور در سخنرانی افتتاحیه ایشان به عهده حوزه فناوری‏ها در شبکه بانکی و بانک مرکزی قرار داده شد، به انجام و سرانجام رسیده و در برگزاری دوره بعدی این همایش با موفقیت اعلام گردد.
در ادامه جلسه به عنوان تقدیر از گروه طراحی سامانه آریا ، با اهدای لوح تقدیر و تندیس ویژه جشنواره مرحوم دکتر نوربخش ،به ناصر حکیمی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی و مهندس ابوطالب نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک تشکر و قدردانی شد.
در این مراسم از میان 18 محصولی که از سوی بانکها به جشنواره معرفی شده بود از سوی هیات داوران محصول چهار بانک به شرح زیر حائز رتبه شد:
کارت تجاری بانک صادرات ایران به رتبه اول محصولات نوین بانکی دست یافت.
برداشت بدون کارت از خودپرداز بانک مسکن رتبه دوم را کسب کرد.
همچنین کارت دانش بانک اقتصاد نوین و سامانک بانک سامان مشترکاً رتبه سوم را کسب کردند.

منبع: http://www.cbi.ir/showitem/11379.aspx ادامه‌ی خواندن

  • yhs-default (15)

نظام بانکی در حوزه زیر ساخت تدوین می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی:
نقشه راه 1400 نظام بانکی در حوزه زیر ساخت تدوین می‌شود
بانک مرکزی با توجه به این مهم، طرح نقشه راه 1400 نظام بانکی را در حوزه فن آوری و زیرساخت های بانکی در دستور کار دارد که چند ویژگی راهبردی دارد.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: بانک مرکزی با توجه به این مهم، طرح نقشه راه 1400 نظام بانکی را در حوزه فن آوری و زیرساخت های بانکی در دستور کار دارد که چند ویژگی راهبردی دارد.

به گزاارش خبرنگار ایلنا، ولی‌الله سیف در سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اشاره به روند افزایشی حجم تراکنش‌ها در شبکه‌های بانکی افزود: نظام بانکی ناگزیر از مدیریت بهتر ترافیک شبکه‌هاست.

گفت: از جمله ویژگی‌های راهبردی این طرح مدنظر قرار گرفتن همه ابعاد فن‌آوری با در نظر گرفتن اثر آن بر کسب و کار بانکی و استانداردسازی جهانی و همچنین به روز بودن طرح نقشه راه پس از بحران مالی 2008 میلادی در وضع مطلوب کسب و کار است.

سیف افزود: این نقشه راه تصویری از وضع موجود و مطلوب بانکداری و بانک مرکزی را ارائه می‌کند و مسیر نیل به راه مطلوب را روشن می‌سازد.

وی سیاست‌های پولی، نظارت بانکی و نظام‌های پرداخت و تسویه را سه وظیفه اصلی در مباحث نوین بانکداری بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: بر این اساس بانک مرکزی به بانکداری الکترونیکی به عنوان یکی از وظایف اساسی خود توجه ویژه دارد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: همراهی و همکاری بانک‌ها رشد کمی و کیفی خدمات بانکی را فراهم کرده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال 20 میلیارد تراکنش در شبکه‌های برخط بانکی مدیریت شود.

وی گفت: البته بخش قابل توجهی از خدمات تراکنش مانند خدمات برداشت مستقیم را می‌توان به صورت برون‌سپاری مدیریت کرد.

سیف با اشاره به یکساله شدن شبکه واحد پرداخت کارتی کشور (شاپرک) افزود: این طرح با زمان بندی فشرده و با موفقیت اجرایی شده است زیرا خلق پول از محل تسویه آنی و استانداردسازی و ایمن سازی شبکه پرداخت دو دغدغه اصلی ما بود و البته در مرحله بعدی شاهد ساماندهی وضع تعدد پایانه‌ها و پایان اتلاف منابع کشور در این زمینه خواهیم بود.

وی گفت: همچنین سامانه اعتبارات اسنادی ریالی نخستین سامانه‌ای است که به صورت سیستمی در این زیرساخت عملیاتی شده است، البته تکمیل زیرساخت های تسویه و پرداخت در مراحل بعدی قرار دارد.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: هم اکنون کاربرد پول الکترونیکی در کشور جان تازه‌ای گرفته است و کیف پول الکترونیکی، زیر ساخت لازم را برای پوشش پرداخت‌های خرد فراهم کرده است.

سیف گفت: امنیت در بانکداری الکترونیک با توجه به اهمیت حیاتی آن باید در تک تک فعالیت ها و طرح ها مدنظر باشد و در این باره مرکز کنترل امنیت شبکه، ساختار مدیریتی لازم را برای امنیت در نظام بانکی فراهم می‌کند.

سیف با اشاره به حضور دو دهه‌ای فن‌آوری در بانکداری گفت: باید اختلاف را در عملکرد بهینه و آنچه در نظام بانکی می‌گذرد بررسی کنیم و شکاف های موجود برطرف شود.

ادامه‌ی خواندن

  • پرداخت قبض تامین اجتماعی از طریق اینترنت (22)
  • پرداخت قبض تامین اجتماعی بانک ملت (22)

زیر ساخت های بانکداری الکترونیکی 16 دی

حضور مدیران ارشد پست بانک در همایش بانکداری الکترونیک
دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۰کد مطلب: ۲۰۳۶۵

مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران پست بانک ایران در سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در مرکز همایش ‌های بین المللی برج میلاد حضور دارند.
به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، این همایش پس از برگزاری مراسم افتتاحیه با ارائه گزارش برنامه ها و نشست های مربوطه توسط دکتر فرهاد نیلی رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و دبیر همایش، سخنرانی دکتر ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی درخصوص سیاست ها، برنامه ها و نظام های پرداخت و تسویه و همچنین سخنرانی دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه بانکداری الکترونیک آغاز شد.

بنابراین گزارش: در همایش مذکور دکتر سیف در بخشی از سخنرانی خود ضمن ضروری دانستن اصلاح و بازنگری در عرصه های بانکی کشور گفت: برگزاری اینگونه همایش‌ها فرصت مغتنمی برای تبادل افکار و نظریات برای مدیران و کارشناسان عرصه های بانکی و فناوری اطلاعات است که موجب همراهی، همدلی و هم افزائی آنان شده و در نهایت موجب رشد کمی و کیفی خدمات بانکی خواهد شد.

وی افزود: رسالت بانک مرکزی در سه محور؛ سیاست های پولی با هدف حفظ ارزش پول، کنترل تورم و رشد اقتصادی، نظارت بانکی به منظور ثبات در نظام پولی و مالی دولت و نظام های پرداخت و تسویه نیز به منظور تسریع مبادلات و گردش مبادلات است.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه تصریح کرد: پیش بینی می شود در سال جاری میزان تراکنش شبکه های برخط بانکی کشور به ۲۰ میلیارد فقره برسد که حاکی از افزایش روزانه حجم تراکنش های مربوطه می باشد.

وی ضمن تشریح اهمیت سامانه‌های شاپرک، سپام، چکاوک، پول همراه، کیبا، سپاس و سایر طرح های بانک مرکزی اظهار داشت: با توجه به گسترش بانکداری مجازی و شبکه های اجتماعی در کشور موضوع امنیت در شبکه بانکی کشور بسیار مهم و حیاتی است و همواره در دستور جدی بانک مرکزی قرار دارد.

سیف با اشاره به نقشه راه سال ۱۴۰۰ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: در این نقشه، تصویری از فناوری اطلاعات و خدمات مدرن بانکی همراه با تغییرات بنیادی ترسیم شده است.

این گزارش می افزاید: همایش مذکور با عنوان”بازآفرینی الگوها و رونق کسب و کار بانکی” با حضور مدیران و کارشناسان ارشد حوزه های بانکی و فناوری اطلاعات بخش های دولتی و خصوصی، استادان دانشگاه های داخلی و خارجی و سایر مهمانان داخلی و خارجی طی روزهای شانزدهم و هفدهم ماه جاری با برگزاری نشست‌ها، سخنرانی‌ها و میزگردهای تخصصی و برگزاری کارگاه های آموزشی ادامه می یابد.

گفتنی است: در این همایش از کتاب “تاریخ شفاهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران” رونمائی شد که در آن خاطرات و فعالیت های کاری و تجارب ۴۰ تن از مدیران این بانک درج شده است.

ادامه‌ی خواندن

  • کد شبکه های ایران گیت (19)
  • کدهای ایران گیت (14)
  • کد برنامه ایران گیت (12)

الگوریتم های ترمیم تراکنش

الگوریتم های ترمیم تراکنش

برای تضمین جامعیت بانک اطلاعات یا Database و اعمال خواص یکپارچگی و پایائی تراکنش ها در صورت وقوع خرابی، از الگوریتم هایی استفاده می کنیم که عموما شامل دو مرحله زیر می باشند:

  1. مرحله اول : در حین عملکرد عادی سیستم، اطلاعاتی که برای انجام ترمیم ( پس از وقوع خرابی ) به آنها نیاز داریم در جایی ثبت شوند.
  2. مرحله دوم : پس از وقوع خرابی ( وقتی سیستم دوباره بالا می آید )، با استفاده از اطلاعات ثبت شده در مرحله قبل، خواص یکپارچگی و پایائی تراکنش ها اعمال گردند. ادامه‌ی خواندن

انواع خرابی Failure

انواع خرابی ( Failure )

خرابی هایی که در یک سیستم بانک اطلاعات ( متمرکز ) ممکن است اتفاق بیفتد را میتوان به چهار دسته زیر تقسیم نمود:

1- خرابی تراکنش ( Transaction Failure )

ممکن است منطق تراکنش دچار خطا شود و یا اینکه تراکنش به خودی خود درست اجرا شود اما با قرار گرفتن در شرایط سیستم، خطایی منجر به خرابی این تراکنش شود. لذا خرابی تراکنش شامل دو مورد زیر است:

  • خطای منطقی : تراکنش به دلیل شرایط داخلی خود ( خواندن مقدار از نوع داده غلط، پیدا نکردن داده مورد نظر ، تجاوز از محدوده روی رسانه و …. ) نتواند کامل اجرا شود.
  • خطای سیستمی : تراکنش به خودی خود درست کار میکند اما در سیستم شرایطی پیش می آید که این تراکنش را از کار می اندازد. بارزترین مصداق این دسته، وقوع بن بست در سیستم و انتخاب تراکنش به عنوان قربانی است.

2- خرابی سیستم ( System Failure )

خرابی های سخت افزاری یا نرم افزاری که سبب از کار افتادن سیستم ( down شدن ) می شود ( مثل قطع برق و … ) رایج ترین نوع خرابی هستند. در این نوع خرابی ها اطلاعات حافظه اصلی سیستم از بین می رود ولی آسیبی به اطلاعات روی دیسک ( حافظه جانبی – رسانه ) وارد نمی شود. ادامه‌ی خواندن

مدیریت ترمیم تراکنش ها

یکی از مهمترین دغدغه ها در سیستم بانک اطلاعات از جمله ارایه کننده درگاه پرداخت، تامین جامعیت و صحت است که باید در همه مقاطع و مراحل آن را مد نظر داشت. از جمله در مدیریت تراکنش ها، این امکان وجود دارد که در هر لحظه از اجرای تراکنش، خرابی یا Failure اتفاق بیفتد و تراکنش نتواند ادامه یابد. به عبارتی برخی از دستورات آن اجرا شده و بقیه به دلیل خرابی متوقف شوند. ادامه‌ی خواندن

نماد بانک گردشگری با افزایش 50 درصدی قیمت

امروز بیشترین افزایش قیمت در بازار فرابورس به بانک گردشگری اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این بانک که با افزایش 50 درصدی قیمت نسبت به روز کاری ماقبل (18 شهریور امسال) به 1590 ریال رسیده، با سرمایه‌ای بالغ بر 400 میلیارد تومان پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذر 1392 را اعلام کرد.

نماد بانک گردشگری در فرابورس با افزایش 50 درصدی قیمت نسبت به همان روز به 1590 ریال رسیده است.

پیش بینی سود هر سهم سال مالی 13۹۳ در مقایسه با پیش بینی سال مالی قبل به ترتیب جمع درآمدهای مشاع ۴۰ درصد افزایش، جمع کل درآمدهای بانک ۳۱ درصد افزایش و جمع هزینه های بانک ۲۷ درصد افزایش را نشان می دهد.

این شرکت برای هر سهم در سال مالی 13۹۲ مبلغ ۱۸۸ ریال سود خالص پیش بینی کرده و این در حالیست که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (مبلغ ۱۳۰ ریال) نزدیک به ۴۵ درصد تعدیل مثبت داشته است.

منبع: ایسنا ادامه‌ی خواندن

  • انتقال وجه بانک سپه (322)
  • اینترنت بانک گردشگری (32)
  • انتقال وجه از بانک گردشگری (15)
  • انتقال وجه بانک کشاورزی به سپه (15)
  • انتقال وجه بانک گردشگری (11)

سارقان بانک تجارت با 50 میلیون تومان فرار کردند

02-118.jpg

ظهر دیروز 7 دی ماه 92 بانک تجارت شعبه عبدالمطلب مشهد مورد سرقت مسلحانه قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، بانک تجارت شعبه عبدالمطلب مشهد ظهر دیروز مورد سرقت مسلحانه سارقان موتورسوار قرار گرفت.

گفتنی است موتورسواران با ورود ناگهانی به این بانک و تهدید اسلحه اقدام به سرقت کردند که حدود 50 میلیون تومان را به سرقت بردند.

غلامرضا تدینی – مسئول پایگاه اطلاع رسانی پلیس مشهد با تأیید این خبر به ایسنا، گفت: این موتورسواران که به گفته شاهدان عینی دو جوان بودند از محل سرقت گریختند.

منبع : ایسنا ادامه‌ی خواندن

بانک اطلاعات گرید grid database

بانک اطلاعات گرید یا Grid Database

با رشد روز افزون فناوری های مرتبط با شبکه های کامپیوتری و اینترنت، متخصصان علوم کامپیوتر درصدد به کار گیری این امکانات برای ارتقاء قابلیت های محاسباتی و ذخیره سازی بر آمدند که ماحصل آن سیستم های گرید بود.

از جمله سازمانها و مراکز علمی فعال در این زمینه میتوان به GGF یا Global Grid Forum و IETF یا Internet Engineering Task Force و W3c یا World Wide Web Consortium اشاره نمود.

هدف سیستم های گرید، به کار گیری امکانات سیستم های کامپیوتری موجود در سطح اینترنت که به عضویت سیستم گرید درآمده اند. برای ارایه قابلیتهایی است که توسط یک سیستم کامپیوتری منفرد قابل ارایه نمی باشد.

گرید نوعی سیستم نامتمرکز و موازی است که امکان به اشتراک گذاشتن و انتخاب منابع ناهمگون، خودمختار و توزیع شده از نظر جغرافیایی را به صورت پویا و در زمان اجرا و با ملاحظاتی نظیر کارائی، در دسترس بودن، هزینه و کیفیت سرویس فراهم می نماید.

ادامه‌ی خواندن

رمزنگاری درگاه پرداخت

رمز نگاری اطلاعات در درگاه پرداخت

یکی از روش های برقراری امنیت در سیستم های بانک اطلاعات، رمز نگاری است. این روش امنیت کانال های ارتباطی را برقرار می کند. ایده اصلی رمز نگاری داده ها استفاده از الگوریتم های رمز نگاری و نیز یک کلید رمز نگاری مخصوص مدیر بانک اطلاعات است که بصورت امن نگاه داشته می شود.

خروجی یک الگوریتم رمز نگاری، نسخه رمز شده داده های ورودی است. به همین ترتیب الگوریتم های رمز گشایی برای باز کردن داده های رمز شده و برگرداندن آنها به حالت اولیه است.

روش های رمز نگاری به دو دسته کلی زیر تقسیم می شوند:

  • روش رمز نگاری متقارن : در روش رمز نگاری متقارن، فرستنده و گیرنده از یک کلید سری مشترک برای رمزنگاری و رمزگشایی استفاده می کنند. روش Data Encryption Standard  یا DES مثالی از رمز نگاری متقارن است. بدیهی است که برای دو طرف ناشناس توافق بر روی یک کلید سری مشترک دشوار است. بنابراین این روش مورد استفاده کمتری دارد.
  • روش رمز نگاری نامتقارن: روش دیگر، روش رمزنگاری نامتقارن است. در این روش هر فرد دو کلید در اختیار دارد، کلید عمومی که آزادانه منتشر می شود و کلید خصوصی که به صورت خصوصی و کاملا محرمانه نگهداری می شود. در این روش، فرشتنده داده ها را با کلید عمومی رمز کرده و به گیرنده ارسال می کند. داده های رمز شده تنها با کلید خصوصی گیرنده قابل رمز گشایی هستند و از آنجائیکه کلید خصوصی هر شخص منحصر به فرد است و به طور کامل ا امن نگه داشته می شود، شخص دیگری نمیتواند این اطلاعات را رمز گشایی کرده و یا از آنها استفاده نماید. این روش از امنیت بالایی برخوردار است و مورد استفاده فراوانی دارد.

امنیت داده های مالی و تراکنش های کلیه پذیرندگان با الگوریتم ابداعی منحصر به فرد درگاه پرداخت محافظت می گردد.

با سپاس از اعتماد شما

درگاه پرداخت ePayBank.ir

  • الگوریتم des (37)
  • الگوریتم موازی (28)
  • الگوریتم des چیست؟ (20)
  • رمزنگاری des (10)