درگاه بانک

ارائه درگاه پرداخت اینترنتی بانکی آنلاین

فهرست

رفتن به محتوا
  • درگاه بانک
  • عضویت
  • ماژول درگاه پرداخت
  • پنل اس ام اس
  • شرایط استفاده
  • درگاه پرداخت
  • درباره درگاه بانک
  • نیازمندیها
  • تماس با ما

امنیت تعاملات بانکی

می 10, 2014افتتاح حساب، انتقال وجه بانک ها، پایا، درگاه الکترونیک، درگاه پرداخت، درگاه پرداخت بانکی، دریافت درگاه، دریافت شبا، ساتنا، سرمایه گذاری، قرض الحسنهCFS، CRM بانکی، CRS، IWP، NSSSS، RCM، TCS، احراز هویت، اعتبار مجاری، اوراق قرضه، بازار سرمایه، بازارگردان، بانک، بانک مرکزی، بانکداری، بانکداری اسلامی، بانکداری الکترونیک، بانکداری مجازی، بانکداری نوین، برداشت بین بانکی، بورس اوراق بهادار، پرداخت الکترونیک، پول دیجیتال، پول مجازی، خرید اوراق بهادار، خرید سهام، خرید سهام بورس، خرید سهام فرابورس، درگاه بانک آرین، درگاه پرداخت شاپرک، ربا، سود و زیان، سیستم بانکی، فروش اوراق بهادار، فروش سهام، کارگزاری، وب سایت اینترنتیBy Online Payment

امنیت تعاملات بانکی مبتنی بر فناوری اطلاعات در بانکداری راستین

نه تنها بسیاری از مشکلات فعلی سیستم بانکی، بالاخص در ارتباط با شیوه های مختلف سوء استفاده های مالی ، با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباط قابل رفع است، بلکه باعث کارآیی سیستم بانکی از وجوه مختلف نیز خواهد شد. لذا باید گفت که امکانات فعلی در زمینه فنآوری اطلاعات، میتواند بسیاری از معضلات موجود در نظام بانکی را رفع نماید. بانکداری مشارکت در سود و زیاد راستین، از برخی از این سیستم ها بهره جسته که مروری بر خصوصیات کلی انها خواهیم داشت. سرعت، صحت، پایش، کنترل و دسترسی به اطلاعات به صو.رت آنلاین، از جمله خدمات بانکی هستند که سیستم های مبتنی بر وب میتوانند در اختیار بانک ها و مشتریان بانک ها قرار بدهند.

در بانکداری مشارکت در سود و زیاد راستین، برخی از انواع سیستم های مبتنی بر وب طراحی شده اند که میتوانند در بانکداری رایج نیز بکار گرفته شوند. هر کدام از این سیستم ها، وظیفه دارند تا معظلی از معظلات بانکی را رفع نمایند. از لحاظ کلی، این سیستم ها از طریق شبکه اینترنت در صورت لزوم میتوانند به دیگر سیستم های بانکی متصل شوند. در ادامه مروری مختصر بر این سیستم های بانکی خواهیم داشت.

امنیت تراکنش های بانکی درگاه پرداخت ePayBank.ir تضمین شده می باشد .

با عضویت در درگاه پرداخت میتوانید برای وبلاگ ، سایت خویش درگاه داشته باشید!سامانه بازار گواهی راستین یا RCM

در حال حاضر، عملیات خرید و فروش سهام و اوراق بهادار در بازار بورس و فرابورس صورت می گیرد و گرچه بانک ها از تاسیس بازارهای روی پیشخوان OTC قانونا منع نشده اند، ولی از چنین سیستم هایی استفاده نمی کنند. سامانه بازار گواهی راستین (RCM ) سیستم مبتنی بر وب تسویه حساب معامله گران و انتقال دهندگان گواهی های راستین و اوراق بهادار بدون ربا در بانک می باشد. عملیات بازار گواهی راستین به طور کلی، تابع مقررات بانکداری مشارکت در سود و زیاد راستین و آیین نامه اجرایی آن می باشد. بانک نسبت به ایجاد این سامانه با مشخصات و قابلیت های متنوع طبق مفادآیین نامه اجرایی بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین در وب سایت خود اقدام می نماید.

شرعی بودن ابزار تامین مالی، شرط لازم برای ورود و خروج و فروش و انتقال اوراق بهادار به این سامانه می باشد. در نتیجه انواع گواهی های راستین صادره و همچنین اوراق قرضه بدون ربا ( اوراق قرضه راستین )در این سامانه قابل خرید و فروش و انتقال می باند. بانک، بازار اولیه و ثانویه معاملات و انتقال گواهی های راستین را در وب سایت اینترنتی خود ( بازار گواهی راستین ) ایجاد می کند و مشتری میتواند از طریق این وب سایت اقدام به خرید، فروش و انتقال گواهی های راستین خود بنماید. بانک، پورتال ثبت اطلاعات طرح ها و مجریان بانکداری و مشارکت در سود و زیان را در این سیستم طراحی و فعال می نماید تا نسبت به ثبت اطلاعات طرح های تامین مالی شده رد بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین و مجریان آنها در پورتال بازار گواهی راستین، همگام با پرداخت وجوه به مجریان اقدام شود و صورت گواهی های راستین منتشر شده خود را ثبت نماید. سیستم مزبور باید توانایی به هنگام شدن اطلاعات گواهی ها به صورت آنلاین در صورت معامله، تسویه،افزایش سرمایه یا هرگونه عملیات انتقال و خرید و فروش گواهی های راستین یا اوراق قرضه بدون ربا  ( اوراق قرضه راستین ) را داشته باشد و در پایگاه داده های خود ثبت نماید.

با توجه به اینکه گواهی های راستین در بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین، قابل خرید و فروش و انتقال به غیر هستند و سپرده گذار و یا اخرین مالک آنها میتواند گواهی خود را بدون فسخ قرارداد مربوط و بدون تحمل جریمه، در بازار گواهی راستین معامله و حقوق خود را منتقل نماید. این سیستم باید بتواند رابطه حقوقی موجود بین بانک و خریدار قبلی را به بانک و خریدار بعدی گواهی های راستین منتقل نماید. لذا هنگام هرگونه عملیات خرید، فروش و انتقال قبل از نهایی شدن درخواست خرید، فروش و انتقال، صفحه ای از وب سایت بانک نزد کامپیوتر مشتری باز شده که مفاد قرارداد و کلیه تعهدات لازم برای عمل خرید، فروش و انتقال در آنجا به مشتری ارایه می شود و مشتری هم با کلیک گزینه قبول کلیه مفاد مندرج را قبول نموده و در این حالت، صفحه سایت اجازه انجام معامله را صادر می نماید.

بانک و سپرده گذاران و مجری و یا سایر خریداران و فروشندگان گواهی راستین، میتوانند در سامانه بازار گواهی راستین اقدام به خرید یا فروش یا انتقال گواهی های راستین متعلق به خود به قیمت بازار یا به قیمت توافقی بنمایند. کلیه عملیات انتقال و خرید و فروش، الزاما بایستی در سایت بانک صادرکننده گواهی ثبت گردد و بانک هم باید کلیه عملیات انتقال و خرید و فروش گواهی های راستین را در پایگاه داده های خود ثبت کند تا در هنگام لزوم بتواند آنها را رهگیری نماید.

بانک میتواند از فعالیت موازی بازارگردانان و کارگزاران بورس اوراق بهادار در ارتباط با معاملات گواهی راستین استفاده نماید. بازارگردان، کارگزار یا معامله گری است که از طرف بانک مامور می شود تا با رعایت نکات و ضوابط مالی، اقدام به داد و ستد گواهی های راستین به قیمت بازار آزاد بنماید. در این ارتباطف بانک در قابل اجازه ای که به بازارگردان یا کارگزار  میدهد، وب سایت خود را به گونه ای طراحی می نماید که بازارگردان یا کارگزار جهت انجام معامله گواهی مشتریان خود، حتما از طریق وب سایت بانک عمل نماید. جزییات معامله می بایست در این حالت همانند خرید، فروش و انتقال در پایگاه داده های بانک ثبت شود. بازارگردان یا کارگزار میتواند برای پوشش تمام یا بخشی از ریسک گواهی های راستین از طریق شرکت های بیمه اقدام به فروش خدمات بیمه گواهی نماید و تمهیدات این موضوع نیز قبلا در وب سایت سامانه بازار گواهی تعبیه شده است.

هر گواهی راستین یا ورق قرضه راستین که در پورتال بازار اولیه بانک منتشر می شود، باید دارای یک شماره سریال یکتا در سطح کشور ( یا در شرایط بین المللی در سطح کل جهان ) باشد و کلیه عملیات خرید و فروش و انتقال گواهی ها و اوراق با این شماره همگام با جریان انتقال وجه می بایست در پایگاه داده های بانک ثبت گردد. از جمله این اطلاعات، مشخصات شماره های شناسه خریدار و فروشنده، شماره کارت بانکی، شماره های حساب بانکی طرفین، شماره های کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد شناسه ثبتی برای اشخاص حقوقی و سایر شناسه های سجلی و ثبتی طرفین، زمان انجام معامله، شماره سریالهای گواهی های معامله یا منتقل شده و اطلاعات لوگ سیستم مشتری در زمان انتقال و سایر اطلاعات مشابه می باشد. هم چنین سامانه مجهز به سیستم گزارش گیری مدیریتی با سطوح مختلف دسترسی به صورت پارامتریک برحسب پارامترهای مختلف می باشد.

بانک با نصب سیستم های امنیتی لازم، شرایط امنیتی مناسب را برای انجام عملیات مشتری فراهم می آورد. امنیت تعریف شده بایست براساس فاکتورهای چندگانه احراز هویت باشد.همچنین بانک لازم است تا برای انجام معاملات ارقام بزرگ، از سیستم های امنیتی پیشرفته تر استفاده نماید. معامله بزرگ را مدیریت بانک مشخص می نماید. بانک با دریافت شماره حساب و کدهای امنیتی مشتری، بایست کلیه اطلاعات سجلی یا ثبتی مشتری را از پایگاه داده خود در صورت لزوم از بانک طرف قرارداد بازیابی نموده و در جاهای در نظر گرفته شده در صفحه بازیابی و پر نماید. مشتری در صورت تایید اطلاعات بازیابی شده جهت تایید اطلاعات کاربری اقدام به کلیک گزینه قبول می نماید.

شناسه مشتری در بانک و شماره حساب در هر مرحله از خرید، فروش و انتقال، مبنای احراز هویت مشتری می باشد. بانک برای هر مشتری یک شناسه یکتا تعریف می نماید. بیش از این، این شناسه باید در سطح بین المللی یکتا باشد. بانک با استفاده از شناسه های یکتای بین المللی و شماره حساب های یکتای بین المللی، سیستم خود را به گونه ای طراحی می نماید که بتواند با شناسه ها و شماره حساب های بین المللی سازگار و از طریق آنها تعامل مالی با اشخاص در همه جای جهان داشته باشد.

هنگام عملیات خرید، فروش و انتقال گواهی در سامانه، بانک ضمن اینکه قبل از نهایی شدن عملیات، کلیه اطلاعات مربوط به قراردادهای متصل به گواهی ها را در اختیار خریدار، فروشنده یا انتقال دهنده و انتقال گیرنده قرار می دهد، پس از نهایی شدن معامله یا انتقال، یک نسخه کپی از متن کلیه قراردادها و منضمات آنها را به صندوق دریافت نامه الکترونیکی خریدار یا انتقال گیرنده ارسال می نماید.

سامانه بازرسی و پایش OCM

سیستم کامپیوتری مبتنی بر وب، امکان بازرسی و کنترل فعالیت های مختلف پرسنل بانک را به صورت آنلاین فراهم می نماید. بانک سامانه بازرسی و پایش عملیات (OCM) را با مشخصات و قابلیت های زیر تایسی می نماید:

  1. بازرسی کلیه عملیات براساس دستورالعمل های اجرایی منطبق با این مقررات و آیین نامه اجرایی آن.
  2. پایش کلیه عملیات واحدهای مختلف اداره PLS و شعب PLS به صورت انلاین
  3. سیستم های کشف عملیات نامانوسف عدم تطابق حساب ها، عدم تطابق اسناد، اختلاس و تبانی به صورت آنلاین.
  4. دارابودن سطوح مختلف دسترسی
  5. سیستم های گزارشگیری
  6. سیستم های امنیتی با قابلیت نفوذناپذیری
  7. سیستم های شناسایی و پیگیری حملات سایبری به سیستم
  8. برقراری عملیات کنترل داخلی

زیر سیستم وثیقه امن TCS

زیر سیستم وثیقه امن ( TCS )  شامل سه زیر سیستم سامانه ثبت وثیقه ( CRS )  و تامین وثیقه مالی ( CFS ) و پروتکل برداشت بین بانکی ( IWP )  می باشد. مجموعه این زیر سیستم ها، قابلیت اتکای وثایق را تامین می نمایند و از طرفی، شرایطی را رفاهم می آورند که در صورت عدم ایفای تعهدات، وصول مطالبات از طریق مرهونه با تشریفات سهل انجام پذیر باشد و نیاز به طی مراحل قضایی زمانگیر ندارد.

سامانه ثبت وثیقه CRS

در وضعیت فعلی بانکداری کشور، بسیار مشاهده شده است که متقاضیان تسهیلات بانکی، اموال غیرمنقول خود را به صورت موازی در رهن چند بانک قرار می دهند، بانک هم ابزاری برای کنترل این موضوع ندارد تا از وقوع این موضوع آگاه شود. لذا وقتی که تسهیلات گیرنده نمیتواند از عهده ایفای تعهدات خود برآید، فقط یک بانک میتواند مرهونه را نقد و مطالبات خود را وصول نماید و دیگر بانک ها که همان مال نزد آنها هم ترهین شده، مطالباتشان سوخت می شود. سامانه ثبت وثیقه CRS برای رفع این معظل طراحی شده است تا اجازه ندهد که اموال و دارایی ها در یک زمان در بیش از یک محل ه رهن گذاشته شوند. این سامانه، یک پایگاه داده بری ثبت وثایق منقول و غیرمنقول به صورت یکپارچه و قابل دسترس آنلاین می باشد که بانک ها و سایر کاربران میتوانند با مراجعه به ان، از وضعیت ترهین مال معرفی شده برای رهن اگاه شوند.

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مسوول ایجاد و راه اندازی و نگهداری سامانه ثبت وثیقه است. این سامانه مبتنی بر وب و به صورت یکپارچه تعریف می شود. دفاتر اسناد رسمی ملزمند تا هنگام ترهین اموال – اعم از منقول و یا غیر منقول – اطلاعات مربوط به هر مرهونه را در سامانه ثبت وثیقه ثبت نمایند. اموال غیرمنقولی قابل ثبت در سامانه ثبت وثیقه می باشند که دارای شناسه یا سریال منحصر به فرد باشند. همچنین دفاتر اسناد رسمی ملزم می شوند تا هنگام صدور گواهی ضمانت، اطلاعات کامل و وضعیت گواهی صادره را در سامانه ثبت وثیقه ثبت نمایند. سامانه ثبت وثیقه به صورت یکپارچه بوده و با تطبیق اطلاعات ارایه شده مال معرفی شده برای رهن با پایگاه داده ها، فقط هر مرهونه را براساس یک شاخص منحصر به فرد ثبت می نماید که قبلا در رهن کسی قرار داده نشده باشد.

لازم است تا سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم این امکان را فراهم آورد تا بانک ها و سایر نهادها و سازمان ها و اشخاص حقیقی و حقوقی بتوانند از وضعیت ترهین دارایی های منقول و غیر منقول و گواهی های ضمانت ثبت شده در سامانه ثبت وثیقه به صورت آنلاین استعلام نمایند.

پروتکل برداشت بین بانکی IWP

در شرایط بانکداری متعارف، بسیار دیده می شود که فردی به میزان قابل توجهی مدیون یک یا چند بانک است، ولی منابع خود را در حسابهایی نزد دیگر بانک ها قرار داده و عملیات مالی خود را با بانک اخیر انجام می دهد و در نتیجه، بدهیا های خود را نزد بانک های دیگر معوق ساخته است.

پروتکل برداشت بین بانکی از حساب های مدیون در همه بانک ها IWP به صورت توافقنامه ای بین بانکی و زیر نظر بانک مرکزی ایران تعریف می شود که به بانک اجازه می دهد تا مطالبات مشتری مدیون خود را پس از تهی سازی حساب وی نزد بانک عامل، از سایر حسابهای وب نزد بانک های دیگر به صورت آنلاین برداشت نماید.

بانک مرکزی بستر الکترونیکی لازم برای اجرایی شدن موضوع این پروتکل را فراهم می آورد و کلیه بانک ها و موسسات پولی و اعتباری کشور ملزم به قبول این پروتکل می باشند. چگونگی اجرای این پروتکل را بانک مرکزی تنظیم و به بانک ها و موسسات پولی و اعتباری ابلاغ می کند و بر اجرای ان نظارت می نماید. هر فرد، اعم از حقیقی یا حقوقی ، باید فقط یک شناسه مشتری در کلیه بانکها در سیستم بانکی داشته باشد. از طرف دیگر، کلیه چک ها در سیستم بانکی باید شماره سریال منحصر به فرد داشته باشند.

تامین وثیقه مالی CFS

بسیاری از اموال و دارایی ها که مالیت دارند، میتوانند به عنوان ضمانت حسن انجام تعهدات بکار برده شوند. سازوکارهای موجود برای تبدیل اموال به ضمانت سهل نیست. لذا زیر سیستم تامین وثیقه مالی ( CFS ) که تابع مقررات بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین و آیین نامه اجرایی آن می باشد، برای این موضوع طراحی گردیده است. سیستم صدور گواهی وثیقه توسط دفاتر اسناد رسمی زیرنظر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در قوه قضاییه تعریف می گردد.

دفاتر اسناد رسمی با تقویم ارزش دارایی افراد متقاضی به میزان مارژ ( کمتر از یکصد درصد ) کل رقم ارزش تقویم شده منهای مجموع هزینه های ثبت، حراج، کارمزد و سایر هزینه های قابل قبول، اقدام به صدور گواهی ضمانت در قطعات مختلف برای مدت مشخص می نمایند. این مارژ را سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معین می نماید. مالک گواهی ضمانت، میتواند گواهی خود را به بانک ها و یا سایر نهادها یا اشخاص حقیقی یا حقوقی ( پذیرنده گواهی ضمانت ) اصالتا یا نیابتا به عنوان وثیقه یا ضمانت ارایه نماید.

مالک گواهی ضمانت، پس از پایان استفاده از مدت گواهی ضمانت و انجام تعهدات، گواهی ضمانت خود را از پذیرنده گواهی ضمانت اخذ می کند و به دفتر اسناد رسمی صادرکننده عودت می دهد و دارایی خود را آزاد می نماید. در صورت عدم ایفای تعهدات از جانب مالک گواهی ضمانت، پذیرنده گواهی ضمانت، گواهی مربوطه را به دفتر اسناد رسمی صادرکننده تحویل میدهد و دفتر اسناد رسمی هم با حراج مال مربوط به گواهی ضمانت، مبلغ گواهی یا عین دارایی را به پذیرنده گواهی ضمانت پرداخت یا تحویل می کند و مابقی را نیز پس از کسر کارمزد و سایر هزینه های متعلقه، به حساب مالک گواهی ضمانت واریز و اطلاعات مربوط را در سامانه وثیقه مالی بهنگام می نماید. چنانچه پذیرنده گواهی ضمانت بانک باشد، میتواند با استفاده از پروتکل برداشت بین بانکی ( IWP ) در سررسید گواهی ضمانت مطالبات خود را از حسابهای وب در سیستم بانکی برداشت کند و اصل گواهی را به وی یا در صورت عدم دسترسی به مالک گواهی، به دفتر اسناد رسمی صادره برگرداند. عملیات موضوع این ماده از طریق تسویه اوراق بدون کاغذ غیرربوی NSSSS و ثبت همزمان و خودکار آن در سامانه ثبت وثیقه CRS صورت می پذیرد.

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آیین نامه های اجرایی برای نظارت بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی را در ارتباط با زیرسیستم تامین وثیقه مالی تدوین و اجرا می نماید. بدیهی است که عملیات تامین وثیقه مالی تابع مقررات و آیین نامه اجرایی بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین می باشد.

سامانه تسویه اوراق بدون کاغذ غیرربوی NSSSS

بدون تردید، رشد بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین و توسعه ابداعات مالی ان، نیازمند یک سیستم یکپارچه برای ثبت، کنترل و پایش مبادلات مالی آن است. این سیستم یکپارچه و مبتنی بر وب بوده و تسویه حساب معامله گران و انتقال دهندگان گواهی های راستین و اوراق بهادار بدون ربا را زیر نظر بانک مرکزی انجام می دهد. عملیات تسویه اوراق بدون کاغذ غیر ربوی NSSSS تابع مقررات و آیین نامه اجرایی بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین است و بانک مرکزی هم این سامانه را با مشخصات و قابلیت های متنوع تاسیس می نماید. شرعی بودن ابزار تامین مالی، شرط لازم برای ورود اوراق بهادار به این سامانه  می باشد.

بانک مرکزی تحت سامانه سیستم تسویه اوراق بدون کاغذ غیرربوی، پورتال ثبت اطلاعات طرح ها و مجریان بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین را طراحی و فعال می نماید. بانک ها نیز نسبت به ثبت اطلاعات طرح های تامین مالی شده از طریق بانکداری مشارکت در سود و زیان راستین و مجریان آنها در پورتال ثبت اطلاعات طرح ها و مجریان همگام با پرداخت وجوه به مجریان به صورت آنلاین اقدام می نمایند. از سوی دیگر، بانک ها صورت گواهی های راستین منتشره خود را در این سیستم ثبت می نمایند.

Rastin Certificate Market = RCM

Over Counter = OTC

Trustful Collateral System = TCS

Collateral Registration System = CRS

Interbank Withdrawal Protocol = IWP

Collateral Financial System = CFS

Non-Usury Scripless Security Settlement System = NSSSS

درگاه پرداخت ePayBank.ir ارایه کننده درگاه بانکی

  • انتقال وجه از بانک مهر اقتصاد به سایر بانکها (11)
  • درگاه بانک مرکزی (11)

پیمایش نوشته

→ رضایت شغلی شرط موفقیت بانک ها مروری بر مفاهیم داده کاوی ←
  • آشنایی با عقود اسلامی در معاملات بانکی
  • انواع بازارها
  • مزایای ورود به بورس
  • تاریخچه بورس
  • مدیریت ریسک بانکداری مجازی
  • اصــول مــدیریت ریــسک بانکداری الکترونیک
  • فرآینـد مـوثر ایمنـی در بانکداری الکترونیک
  • بانک در گذر ایام
  • بانکداری اختصاصی
  • مدیـریت بانکـداری اختصـاصی

درخواست درگاه اینترنتی بانکی

  • آسان پرداخت
  • ارائه درگاه بانکی
  • اسکریپت درگاه زرین پال
  • افتتاح حساب
  • انتقال وجه
  • انتقال وجه بانک اقتصاد نوین
  • انتقال وجه بانک انصار
  • انتقال وجه بانک ایران زمین
  • انتقال وجه بانک پارسیان
  • انتقال وجه بانک پاسارگاد
  • انتقال وجه بانک تجارت
  • انتقال وجه بانک دی
  • انتقال وجه بانک رفاه
  • انتقال وجه بانک سپه
  • انتقال وجه بانک سپهر
  • انتقال وجه بانک سرمایه
  • انتقال وجه بانک سینا
  • انتقال وجه بانک شهر
  • انتقال وجه بانک صادرات
  • انتقال وجه بانک صنعت و معدن
  • انتقال وجه بانک قرض الحسنه مهر ایران
  • انتقال وجه بانک قوامین
  • انتقال وجه بانک کارآفرین
  • انتقال وجه بانک کشاورزی
  • انتقال وجه بانک گردشگری
  • انتقال وجه بانک مسکن
  • انتقال وجه بانک ملت
  • انتقال وجه بانک ملی
  • انتقال وجه بانک ها
  • انتقال وجه ملی
  • ایجاد درگاه بانکی
  • پایا
  • پلاس پی
  • پنل اس ام اس
  • پنل پیامک
  • تراکنش بانک
  • ثبت درگاه اینترنتی
  • ثبت درگاه پرداخت
  • ثبت نام درگاه بانک پاسارگاد
  • ثبت نام درگاه پرداخت
  • خدمات اس ام اس
  • خدمات انتقال وجه
  • خدمات انتقال وجه بانک پارسیان
  • خدمات انتقال وجه بانک تجارت
  • خدمات انتقال وجه بانک سپه
  • خدمات انتقال وجه بانک صادرات
  • خدمات انتقال وجه بانک کارت به کارت
  • خدمات انتقال وجه بانک کشاورزی
  • خدمات انتقال وجه بانک ملت
  • خدمات انتقال وجه بانک ملی
  • درخواست درگاه اینترنتی بانک ملت
  • درخواست درگاه بانک اقتصاد نوین
  • درخواست درگاه بانک پارسیان
  • درخواست درگاه بانک ملت
  • درخواست درگاه پرداخت آنلاین
  • درخواست درگاه پرداخت الکترونیک بانک ملت
  • درگاه
  • درگاه آمار
  • درگاه آنلاین
  • درگاه آنلاین بانک ملت
  • درگاه الکترونیکی سازمان آموزش و پرورش
  • درگاه الکترونیکی شهرداری اصفهان
  • درگاه الکترونیک
  • درگاه الکترونیک اصفهان
  • درگاه الکترونیک ایران
  • درگاه الکترونیک بانک تجارت
  • درگاه الکترونیک بانک تجارت
  • درگاه الکترونیک بانک کشاورزی
  • درگاه الکترونیک بانک ملت
  • درگاه الکترونیک بانک ملی
  • درگاه الکترونیک پارسیان
  • درگاه الکترونیک پیشخوان دولت
  • درگاه الکترونیک جمهوری اسلامی ایران
  • درگاه الکترونیک خدمات قضایی
  • درگاه الکترونیک دادگستری
  • درگاه الکترونیک دولت
  • درگاه الکترونیک ساری
  • درگاه الکترونیک سازمان
  • درگاه الکترونیک سامان
  • درگاه الکترونیک شرکت‬‎
  • درگاه الکترونیک شهرداری
  • درگاه الکترونیک قضایی
  • درگاه الکترونیک کدپستی
  • درگاه الکترونیک وزارت نفت
  • درگاه الکترونیکی
  • درگاه الکترونیکی ایران
  • درگاه الکترونیکی بانک رفاه
  • درگاه الکترونیکی بانک صادرات
  • درگاه الکترونیکی بانک کشاورزی
  • درگاه الکترونیکی بانک مسکن
  • درگاه الکترونیکی بانک ملت
  • درگاه الکترونیکی ثبت اسناد
  • درگاه الکترونیکی ثبت اسناد و املاک
  • درگاه الکترونیکی دانشگاه آذربایجان
  • درگاه الکترونیکی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان
  • درگاه الکترونیکی دولت
  • درگاه الکترونیکی سازمان ثبت
  • درگاه الکترونیکی سازمان ثبت اسناد
  • درگاه الکترونیکی قضایی
  • درگاه الکترونیکی قوه قضاییه
  • درگاه الکترونیکی نهاد رهبری
  • درگاه الکترونیکی وزارت ورزش
  • درگاه انتقال وجه
  • درگاه انتقال وجه اینترنتی بانک صادرات
  • درگاه انتقال وجه اینترنتی بانک ملت
  • درگاه انتقال وجه بانک پارسیان
  • درگاه انتقال وجه بانک تجارت
  • درگاه انتقال وجه بانک رفاه
  • درگاه انتقال وجه بانک سامان
  • درگاه انتقال وجه بانک سپه
  • درگاه انتقال وجه بانک سینا
  • درگاه انتقال وجه بانک صادرات
  • درگاه انتقال وجه بانک کشاورزی
  • درگاه انتقال وجه بانک ملت
  • درگاه انتقال وجه بانک ملی
  • درگاه اینترنتی مرکزی واریز نقدی
  • درگاه اینترنتی
  • درگاه اینترنتی انتقال وجه
  • درگاه اینترنتی ایران
  • درگاه اینترنتی بانک اقتصاد نوین
  • درگاه اینترنتی بانک پارسیان
  • درگاه اینترنتی بانک پاسارگاد
  • درگاه اینترنتی بانک تجارت
  • درگاه اینترنتی بانک رفاه
  • درگاه اینترنتی بانک سامان
  • درگاه اینترنتی بانک سپه
  • درگاه اینترنتی بانک شهر
  • درگاه اینترنتی بانک صادرات
  • درگاه اینترنتی بانک کشاورزی
  • درگاه اینترنتی بانک ملت
  • درگاه اینترنتی بانک ملی
  • درگاه اینترنتی بانک ها
  • درگاه اینترنتی پرداخت قبوض
  • درگاه اینترنتی پرداخت قبوض بانک ملت
  • درگاه اینترنتی تامین اجتماعی
  • درگاه اینترنتی چیست
  • درگاه اینترنتی خدمات بانک کشاورزی
  • درگاه اینترنتی دادگستری
  • درگاه اینترنتی دامون
  • درگاه اینترنتی دولت
  • درگاه اینترنتی رایگان
  • درگاه اینترنتی زرین پال
  • درگاه اینترنتی شبستر
  • درگاه اینترنتی شتاب
  • درگاه اینترنتی شرکت مخابرات اصفهان
  • درگاه اینترنتی قوه قضاییه
  • درگاه اینترنتی لیست بیمه
  • درگاه اینترنتی همراه اول
  • درگاه بانک
  • درگاه بانک آینده
  • درگاه بانک اقتصاد نوین
  • درگاه بانک انصار
  • درگاه بانک پارسیان
  • درگاه بانک پاسارگاد
  • درگاه بانک تجارت
  • درگاه بانک تجارت مانده حساب
  • درگاه بانک جوملا
  • درگاه بانک حکمت ایرانیان
  • درگاه بانک دی
  • درگاه بانک رفاه
  • درگاه بانک سامان
  • درگاه بانک سامان کارت به کارت
  • درگاه بانک سپه
  • درگاه بانک سینا
  • درگاه بانک شهر
  • درگاه بانک صادرات
  • درگاه بانک قوامین
  • درگاه بانک کشاورزی
  • درگاه بانک گردشگری
  • درگاه بانک مسکن
  • درگاه بانک ملت
  • درگاه بانک ملت برای وردپرس
  • درگاه بانک ملت جوملا
  • درگاه بانک ملی
  • درگاه بانکی
  • درگاه بانکی پارسیان
  • درگاه بانکی شاپرک
  • درگاه پایپ لاین
  • درگاه پرداخت
  • درگاه پرداخت آنلاین
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک پارسیان
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک تجارت
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک سامان
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک صادرات
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک ملی
  • درگاه پرداخت آنلاین بانک های دولتی و خصوصی
  • درگاه پرداخت آنلاین برای اشخاص حقیقی
  • درگاه پرداخت آنلاین برای سایت
  • درگاه پرداخت آنلاین برای وبلاگ
  • درگاه پرداخت آنلاین پارس پال
  • درگاه پرداخت آنلاین پارس لاین
  • درگاه پرداخت آنلاین زرین پال
  • درگاه پرداخت اقتصاد نوین
  • درگاه پرداخت الکترونیک بانک صادرات
  • درگاه پرداخت الکترونیک بانک ملت
  • درگاه پرداخت الکترونیک سامان
  • درگاه پرداخت الکترونیک ملت
  • درگاه پرداخت الکترونیکی
  • درگاه پرداخت الکترونیکی ( دامون )
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک اقتصاد نوین
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک پارسیان
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک پاسارگاد
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک تجارت
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک رفاه
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک سامان
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک صادرات
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملت
  • درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملی
  • درگاه پرداخت الکترونیکی قبوض
  • درگاه پرداخت اینترنتی
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک تجارت
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک رفاه
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک سپه
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک سرمایه
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک سینا
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک کشاورزی
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک مسکن
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
  • درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی
  • درگاه پرداخت اینترنتی بدون مجوز
  • درگاه پرداخت اینترنتی چیست
  • درگاه پرداخت اینترنتی رایگان
  • درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال
  • درگاه پرداخت اینترنتی شتاب
  • درگاه پرداخت اینترنتی صادرات
  • درگاه پرداخت اینترنتی قبوض
  • درگاه پرداخت اینترنتی قبوض بانک صادرات
  • درگاه پرداخت بانک اقتصاد نوین
  • درگاه پرداخت بانک پارسیان
  • درگاه پرداخت بانک پاسارگاد
  • درگاه پرداخت بانک تجارت
  • درگاه پرداخت بانک رفاه
  • درگاه پرداخت بانک سامان
  • درگاه پرداخت بانک صادرات
  • درگاه پرداخت بانک کشاورزی
  • درگاه پرداخت بانک ملت
  • درگاه پرداخت بانک ملی
  • درگاه پرداخت بانکی
  • درگاه پرداخت بانکی
  • درگاه پرداخت بدون کارمزد
  • درگاه پرداخت پاسارگاد
  • درگاه پرداخت پی پال
  • درگاه پرداخت پی لاین
  • درگاه پرداخت تجارت
  • درگاه پرداخت جهان پی
  • درگاه پرداخت جوملا
  • درگاه پرداخت جی پال
  • درگاه پرداخت جیرینگ
  • درگاه پرداخت چیست
  • درگاه پرداخت حق بیمه
  • درگاه پرداخت خارجی
  • درگاه پرداخت دامون
  • درگاه پرداخت دامون بانک ملی
  • درگاه پرداخت دانش پژوهان
  • درگاه پرداخت رایگان
  • درگاه پرداخت زرین پال
  • درگاه پرداخت سامان
  • درگاه پرداخت سپه
  • درگاه پرداخت سداد
  • درگاه پرداخت سرمایه
  • درگاه پرداخت شاپرک
  • درگاه پرداخت شتاب
  • درگاه پرداخت صادرات
  • درگاه پرداخت فرم درخواست
  • درگاه پرداخت قبض
  • درگاه پرداخت قبض جریمه
  • درگاه پرداخت قبوض
  • درگاه پرداخت قبوض بانک پارسیان
  • درگاه پرداخت قبوض بانک تجارت
  • درگاه پرداخت قبوض بانک رفاه
  • درگاه پرداخت قبوض بانک سامان
  • درگاه پرداخت قبوض بانک صادرات
  • درگاه پرداخت قبوض بانک کشاورزی
  • درگاه پرداخت قبوض بانک ملت
  • درگاه پرداخت قبوض بانک ملی
  • درگاه پرداخت کارت به کارت
  • درگاه پرداخت کارت به کارت بانک ملت
  • درگاه پرداخت کارت به کارت بانک ملی
  • درگاه پرداخت کشاورزی
  • درگاه پرداخت لیبرتی
  • درگاه پرداخت لیبرتی
  • درگاه پرداخت مبین نت
  • درگاه پرداخت مستقیم
  • درگاه پرداخت ملت
  • درگاه پرداخت ملی
  • درگاه پرداخت میهن پال
  • درگاه پرداخت واسطه
  • درگاه پرداخت وبلاگ
  • درگاه پرداخت وردپرس
  • درگاه تامین اجتماعی
  • درگاه تجارت
  • درگاه تجارت الکترونیک پارسیان
  • درگاه تجاری لوکوپوک
  • درگاه تک پرداخت
  • درگاه ثبت احوال
  • درگاه ثبت اسناد
  • درگاه چیست
  • درگاه حساب بانکی
  • درگاه حساب بانکی
  • درگاه خدمات
  • درگاه خدمات الکترونیک
  • درگاه خدمات الکترونیک گیلان
  • درگاه خدمات اینترنتی بانک کشاورزی
  • درگاه خدمات بانک کشاورزی
  • درگاه خدمات قضایی
  • درگاه خرید
  • درگاه خرید اینترنتی
  • درگاه خرید اینترنتی بانک ملت
  • درگاه خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • درگاه خرید اینترنتی بلیط قطار
  • درگاه خرید اینترنتی بلیط هواپیما
  • درگاه خرید بانک پارسیان
  • درگاه خرید بانک ملت
  • درگاه دادگستری
  • درگاه دامون
  • درگاه دفاتر پیشخوان
  • درگاه دفاتر پیشخوان دولت
  • درگاه دولت
  • درگاه دیوان عدالت
  • درگاه رایگان پرداخت
  • درگاه رویدادهای کنونی
  • درگاه زرین پال
  • درگاه سازمانی
  • درگاه سامان
  • درگاه سداد بانک ملی
  • درگاه سیاست اجتماعی
  • درگاه شتاب بانک ملی
  • درگاه صادرات
  • درگاه طب مکمل
  • درگاه طب مکمل جایگزین ایران
  • درگاه غیر حضوری همراه اول
  • درگاه فرهنگی
  • درگاه فروش اینترنتی بانک ملت
  • درگاه فروش اینترنتی کمپانی یاس
  • درگاه قضایی
  • درگاه قوه قضاییه
  • درگاه کارت به کارت اینترنتی
  • درگاه کارت به کارت بانک ملت
  • درگاه کارت به کارت بانک ملی
  • درگاه کد پستی
  • درگاه کشاورزی
  • درگاه مدیریت بانکی
  • درگاه مدیریت حساب بانکی
  • درگاه ها
  • درگاه های بانکی
  • درگاه های بانکی
  • درگاه های پرداخت
  • درگاه های پرداخت الکترونیک
  • درگاه واحد خدمات الکترونیکی ایران
  • دروازه پرداخت
  • دروازه پرداخت اینترنتی
  • دروازه پرداخت بانک
  • دروازه پرداخت ملت
  • دریافت درگاه
  • دریافت درگاه اینترنتی
  • دریافت درگاه اینترنتی بانک پارسیان
  • دریافت درگاه اینترنتی بانک پاسارگاد
  • دریافت درگاه اینترنتی بانک سامان
  • دریافت درگاه اینترنتی بانک ملت
  • دریافت درگاه اینترنتی بانک ملی
  • دریافت درگاه بانک پارسیان
  • دریافت درگاه بانک پاسارگاد
  • دریافت درگاه بانک سامان
  • دریافت درگاه بانک سرمایه
  • دریافت درگاه بانک ملت
  • دریافت درگاه بانک ملی
  • دریافت درگاه پرداخت
  • دریافت درگاه پرداخت آنلاین
  • دریافت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
  • دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
  • دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
  • دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی
  • دریافت درگاه پرداخت بانک پارسیان
  • دریافت درگاه پرداخت بانک ملت
  • دریافت درگاه پرداخت بانک ملی
  • دریافت شبا
  • ساتنا
  • ساخت درگاه بانکی
  • سایت درگاه
  • سایت درگاه ایران
  • سایت درگاه ایرانیان
  • سایت درگاه بانک پارسیان
  • سایت درگاه بانک ملت
  • سایت درگاه خدمات الکترونیکی ایران
  • سایت درگاه خدمات قضایی
  • سایت درگاه دولت
  • سایت درگاه قضایی
  • سایت درگاه ملی ایران
  • سایت درگاه ملی ایران
  • سایت های درگاه پرداخت
  • سرمایه گذاری
  • شرایط درگاه بانک ملت
  • شرایط درگاه پرداخت بانک ملت
  • شرکت درگاه
  • شرکت درگاه ارتباطات جدید
  • فرم درگاه اینترنتی بانک ملی
  • فرم درگاه بانک ملت
  • قرض الحسنه
  • گرفتن درگاه اینترنتی
  • گرفتن درگاه اینترنتی بانک ملت
  • گرفتن درگاه بانک پارسیان
  • گرفتن درگاه بانک سامان
  • گرفتن درگاه بانک کشاورزی
  • گرفتن درگاه بانک ملت
  • گرفتن درگاه بانک ملت
  • گرفتن درگاه بانکی
  • گرفتن درگاه پارسیان
  • گرفتن درگاه پرداخت
  • گرفتن درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
  • گرفتن درگاه پرداخت بانک ملت
  • نحوه دریافت درگاه پرداخت آنلاین
  • وب سرویس

اطلاعات درگاه آنلاین بانکی

افزایش فروش انتقال وجه اینترنت بانک بازاریابی بازاریابی شبکه ای بانک بانکداری بانکداری الکترونیک بانکداری اینترنتی بانکداری شرکتی بانکداری مجازی بانک شهر بانک مرکزی تبلیغات بانکی تراکنش حساب جام خدمات بانکی خرید ارز درج آگهی رایگان درگاه اختصاصی درگاه اختصاصی پرداخت درگاه اینترنتی درگاه اینترنتی پرداخت درگاه بانک درگاه بانکی درگاه مستقیم پرداخت درگاه پرداخت درگاه پرداخت آنلاین برای وبلاگ درگاه پرداخت اختصاصی درگاه پرداخت اینترنتی درگاه پرداخت بانکی درگاه پرداخت مستقیم درگاه پرداخت وبلاگ سرمایه گذاری سپرده سپرده سرمایه گذاری شاپرک صنعت بانکداری فروش ارز همراه بانک پرداخت پرداخت الکترونیک پرداخت الکترونیکی پرداخت اینترنتی پرداخت قبض

پیوندها

  • آموزش طراحی سایت اختصاصی
  • خدمات
  • خدمات اس ام اس
  • خدمات اینترنتی
  • خدمات سخت افزار و شبکه
  • خدمات نرم افزاری و طراحی سایت
  • دانلود آموزش طراحی سایت
  • درج آگهی رایگان
  • سایر خدمات

بایگانی تاریخ خورشیدی

  • تیر ۱۳۹۸
  • شهریور ۱۳۹۵
  • شهریور ۱۳۹۳
  • مرداد ۱۳۹۳
  • تیر ۱۳۹۳
  • خرداد ۱۳۹۳
  • اردیبهشت ۱۳۹۳
  • فروردین ۱۳۹۳
  • اسفند ۱۳۹۲
  • بهمن ۱۳۹۲
  • دی ۱۳۹۲
  • آذر ۱۳۹۲
  • آبان ۱۳۹۲
  • مهر ۱۳۹۲
  • شهریور ۱۳۹۲

اطلاعات درگاه بانک

  • انتقال وجه بانک ملت
  • انتقال وجه بانک صادرات
  • مانده حساب بانک ملت
  • کارت به کارت بانک ملت
  • اعلام موجودی بانک ملت
  • پرداخت قبض جریمه
  • انتقال وجه بانک ملی
  • انتقال وجه اینترنتی بانک ملت
  • انتقال وجه بانک کشاورزی
  • موجودی حساب بانک ملت

ارائه درگاه بانکی آنلاین

  • عابر بانک صادرات
  • انتقال وجه از بانک صادرات به ملت
  • انتقال وجه بانک ملت به صادرات
  • انتقال وجه از صادرات به پارسیان
  • انتقال وجه از بانک پاسارگاد به صادرات
  • انتقال کارت ملت به ملی
  • نامه درخواست افتتاح حساب
  • https://ebanking bankmellat ir
  • موجودی حساب بانک ملت از طریق اینترنت
  • انتقال بانک ملت

گرفتن درگاه بانکی اینترنتی

  • بانک پاسارگاد اینترنت بانک
  • سامانه اینترنتی بانک پارسیان
  • انتقال از اينترنت ۰۰۰۱۹۰۰۱ بانک قرض الحسنه مهرايران به ک ۶۰۶۳۷۳۱۱۱۱۸۸۲۲۹۷ ش م ۲۱۴۳۰۹۴۰۳۹۷۶ ش پ ۴۰۳۹۷
  • بانکداری بانک پارسیان
  • بانکداری اینترنتی بانک ملت
  • اینترنت بانک ملت
  • بانک ملت اینترنتی
  • انتقال وجه بانک ملی
  • اینترنت بانک اقتصاد نوین
  • درگاه خدمات الکترونیک بانک مرکزی
  • تمام حقوق این سایت متعلق به درگاه بانک می باشد .
  • اهداف این سایت اطلاع رسانی خدمات و امکانات سایت رسمی ePayBank.ir بمدیریت مهندس مرتضی صاحب می باشد .