قارچ خوراکی

ملت های مختلف دارای عقاید گوناگون در خصوص مصرف و خواص قارچ ها هستند. برای نمونه در فرانسه تمام قارچ های عسلی سمی محسوب می شوند و یا آلمان ها تصور می کنند که بعضی از قارچ های پشمالوی شیری رنگ برای جهاز هاضمه مضر هستند، انگلیسی ها تنها قارچ های صحرایی و نوعی قارچ به نام تروفل را برای خوردن مضرر می دانند، ایتالیایی ها قارچ هایی موسوم به کره ای را مضرر می دانند، در حالی که سوییسی ها همه ی انواع قارچ را مضرر می دانند.

ارایه درگاه پرداخت ePayBank.ir برای خرید و فروش قارچ خوراکی، قارچ کفیر، قارچ صدفی

تبلیغات خرید و فروش ، تولید و پرورش قارچ را میتوانید در MyCityAd.ir درج آگهی نمایید.

روش ها قارچ ها را محبوب می دانند و بر این تکیه دارند که قارچ ها دارای ویتامین دی و ویتامین پ بوده که برای اعضای مختلف بدن انسان مفید هستند و از بسیاری از سبزیجات و میوه ها از نظر کلسیم و فسفر سرآمد است. روس های سنتی بدون قارچ نمیتوانند زندگی کنند و در تمام اوقات انواعی از غذاهای قارچی باید میزغذای آنها را تزیین کند.

قارچ ها را به سوپ ها، خورش ها، آبگوشت ها اضافه و در کنار کباب ها، گوشت های قرمز، و انواع ماهی و مرغ مصرف می کنند و باعث مطلوب تر شدن مزه، عطر و طعم آنها می شوند. پیش تر قارچ ها را به صورت خشک شده و نمک سود شده و کنسرو در تمام طول سال مصرف می کنند.

روش ها یکی از بهترین روشهای نگه داری قارچ ها را به صورت خشک می دانند و از ان در تهیه آبگوشت ها، سوپ و سس استفاده می کنند. قارچی را که برای خشک کردن انتخاب می کنند، باید از قارچ های سفت و جوان که عاری از ذرات فضولات و آلودگی باشد. به علت نوع پرورش و کشت قارچ به طور معمول گاهی قارچ ها آغشته به ذرات فضولات هستند که باید در میان حوله ی مرطوب این آلودگی ها را سترد و سپس قارچ ها را به قطعات ریز برید و یا چهار قسمت کرد و در آفتاب یا در فر و یا در دستگاه خشک کن خشک کرد. برای امتحان خشکی قارچ یک تکه را بشکنید اگر به سادگی شکسته شد، کافی است ولی زیاد خشک نکنید زیرا سفت شده و پخت و پز آن مشکل می شود.

هم چنین بعضی این قارچ خشک شده را به صورت پودر یا نیم کوب در می آورند و در سوپ های کرم شکل و خامه ای استفاده می کنند. به هر حال قارچ خشک و یا پودر آن را در جای خشک و خنک نگه دارید که رطوبت به آن نفوذ نکند و سالم بماند.

نوعی قارچ به نام لامرلار را به صورت نمک سود تهیه می کنند، البته در گذشته بیشتر از این روش برای نگه داری قارچ بهره می بردند. قارچ های نمک سود شده را به زعفران آغشته می کردند و در شیر می خواباندند و نوعی خوراک فرانسوی با آن تهیه می کردند. بشکه هایی که این نوع قارچ در آن نگه داری می شد گاهی از یک بشکه شامپاین گران تر بود.

روس ها آغشته کردن قارچ با نمک و شیر را از ابتکارات خود می دانند و نوعی قارچ تهیه می کنند که برای ایشان بسیار مطلوب و خوردنی است.

قارچ را با پیاز نازک قاچ کرده مخلوط و در خمیر نازک ترش می پیچند و به صورت کلوچه هایی در می آورند و حدود 20 تا 30 دقیقه در آب نمک، رقیق می جوشانند و بعد در صافی می ریزند تا آبش برود سپس به آن فلفل، سیر، هل، دارچین اضافه می کنند و هر بار آب اضافی آن را می گیرند و دور می ریزند. این قارچ عمل آوری شده را میتوان در یک یا دو لیتر آب بازای یک کیلو قارچ بجوشانند، در آب 50 روز نگه داری می کنند و هر بار آب اضافی ان را می گیرند و دور می ریزند. این قارچ عمل آوری شده را میتوان در یک یا دو لیتر آب به ازای یک کیلو قارچ جوشاند، در آب 50 گرم سرکه و یک قاشق مرباخوری نمک می ریزند، روی دمای ملایم 10 دقیقه جوشانده و در این مدت هم زده می شود. سپس 25 دقیقه ی دیگر به حال خود می جوشد تا رنگ آن تغییر کند و کم رنگ شود و وقتی قارچ جا افتاد، آماده است، 2 تا 3 دقیقه پیش از برداشتن یک قاشق مرباخوری شکر و چند حب فلفل سیاه و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می کنند، وقتی سرد شد روی آبکش ریخته، مایع آن که سرریز شد قارچ را سرو می کنند.

امروزه پرورش قارچ، صنعت پررونقی است و انواعی از قارچ که مصرف می شود بیش تر قارچ های پرورشی است و به تقریب در تمام فصول و اشکال گوناگون در دسترس هست و با این امکان کمتر نیاز به مصرف قارچ به شکلهای قدیم تر هست ولی هر روشی مزه و کیفیت خودش را دارد.

قارچ گیاه پرفایده و خوش مزه ای است که عطر آن بسیاری از غذاها را مطلوب تر می کند، جدا از آن که خود به تنهایی نیز غذای مقوی و خوش طعمی است.